ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κύπρος: Νεκρή έπεσε 11χρονη μπροστά στη δίδυμη αδερφή της!

Τραγωδία στην Κύπρο! Ένα 11χρονο κοριτσάκι έπεσε νεκρό μπροστά στα μάτια της δίδυμης αδελφής της, νωρίς χθες το απόγευμα.
Το περιστατικό συνέβη ενώ η 11χρονη βρισκόταν, μαζί με την αδελφή και άλλους συμμαθητές της, στην αυλή ιδιωτικού σχολείου στη Λεμεσό όπου φοιτά. Λίγο νωρίτερα είχε πέσει και χτύπησε, σύμφωνα με μαρτυρία.

Οι καθηγητές και οι Πρώτοι Βοηθοί του σχολείου προσπάθησαν να την επαναφέρουν, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Την προσπάθεια επανέλαβαν και οι νοσηλευτές που επέβαιναν στο ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, που βρέθηκε στο σχολείο.
Η εντεκάχρονη μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της. Στο νοσοκομείο βρέθηκαν συντετριμμένοι οι γονείς της εντεκάχρονης, καθώς και καθηγητές της από το σχολείο. Κλήθηκε αργά το απόγευμα ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος και διενήργησε αυτοψία επί της σορού.
Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η μικρή φέρει μικροεκδορές στο κεφάλι, που προκλήθηκαν προφανώς από την πτώση στο έδαφος. Δεν πρόκειται, ωστόσο, για εκδορές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατο της εντεκάχρονης. Γι αυτό και συνέστησε υπομονή μέχρι τη νεκροτομή, σήμερα, το πρωί, για να ριχθεί φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: