ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Είναι 14 χρονών και ζει σε σώμα γριούλας ηλικίας 112 χρονών!!!

Η ιστορία της 14χρονης Αγγλίδας Hayley Okines που ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών, δίνει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους να μην το βάζουν κάτω και να χαμογελούν πάντα.
Αν και πάσχει από την ασθένεια Rrogeria, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το σώμα της να μεγαλώνει κατά 8 χρόνια εκείνη δεν σταματά να «σκάει» χαμόγελα, να αυτοσαρκάζεται και να ζει την κάθε στιγμή.
Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε, μετά την παρότρυνση της μητέρας της ένα βιβλίο με τίτλο «Old before my time»το οποίο ήδη πάει για την τρίτη του έκδοση.
«Θεώρησα πως είναι μια καλή ιδέα για όσους το διαβάσουν να εμπνευστούν και να καταλάβουν πως δεν μπορούν να αφήνουν τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας να τους απογοητεύουν και πρέπει να ζήσουν την ζωή τους, έτσι ακριβώς όπως τους προσφέρεται. Οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα ζούσα μέχρι τα 13 μου χρόνια, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Και για τον Τιτανικό άλλωστε είχαν πει ότι ήταν αβύθιστος»!
Μάλιστα η ίδια αυτοσαρκαζόμενη αναφέρει πως «αν δεν είχα αυτή την ασθένεια, δεν θα είχα γνωρίσει όλους αυτούς τους celebrities.» Είναι ασύλληπτο το μεγαλείο της ψυχούλας της καθώς παρόλο που πάσχει από μια άσχημη ασθένεια, παρότι πλέον δεν μπορεί να περπατήσει (και για αυτό θα υποβληθεί σε εγχείρηση) εκείνη νιώθει τυχερή και παραμένει δραστήρια.
Ο λογαριασμός της στο Twitter είναι από τους πλέον δημοφιλείς ενώ καθημερινά ενημερώνει το blog της.
Επίσης έχει γνωρίσει από κοντά τον Justin Bieber, την Kylie Minogue, τον πρίγκιπα Κάρολο, τον γιο του Tony Blair ενώ της απονεμήθηκε ο τίτλος «Child of Courage winner».
Όσο για το όνειρό της; Να φτάσει μέχρι την ηλικία των 18 ετών και να παραμείνει 18 για όλη της την ζωή, διατηρώντας το χαμόγελό της…

People

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μεγαλειο της ψυχης αυτης της καταπληκτικης μικρουλας αξιζει να κανει το γυρο του κοσμου ,αλλα και της δικης μας ψυχης μηπως και καταλαβουμε ποσο μικροι ειμαστε μπροστα της!Ας τη προστατευσει ο Παναγαθος για να σωθει!

Ανώνυμος είπε...

exw na po ena megalo bravo se aytin tin kopela p einai pl aisioodksi ki gennaia! einai protypo!