ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη: ''Βίασε τη 14χρονη κόρη μας''-Η ανήλικη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

O κατηγορούμενος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της 14χρονης, γεγονός που παραδέχεται και ο ίδιος - Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία
Νέα τροπή προσπαθεί να δώσει στην υπόθεση-σοκ που αποκαλύφθηκε προχθές με την βάναυση κακοποίηση του 18χρονου από την Μεσαρά , η οικογένεια της 14χρονης με την οποία φέρεται να είχε συνάψει δεσμό ο νεαρός.

Ο 18χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε με τρόπο ατιμωτικό από τον 39χρονο πατέρα της ανήλικης επειδή είχαν σχέση. Χθες όμως (16-01-2012) η μητέρα της ανήλικης συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας, πήγαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου και κατήγγειλαν ότι ο 18χρονος είχε βιάσει το κορίτσι, το οποίο στην συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα υπό την στενή παρακολούθηση παιδοψυχιάτρων.
Οι γονείς της 14χρονης ζητούν να εξεταστεί το παιδί τους από ιατροδικαστή ενώ, όπως αναφέρουν, μόλις οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το πράσινο φως , η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.
Όπως αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας, βούληση του 39χρονου πατέρα της ανήλικης είναι να παραδοθεί ο 18χρονος ενώπιον της δικαιοσύνης. Παραδέχεται ότι τον χτύπησε, αλλά αρνείται ότι υποχρέωσε τον νεαρό σε πράξεις που προσβάλλουν την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του.
Η οικογένεια της ανήλικης αναφέρει ότι πριν από κάμποσες ημέρες, δέχθηκε τηλεφώνημα από το διευθυντή του σχολείου της 14χρονης, ο οποίος ενημέρωσε ότι είχε μεταφέρει το κορίτσι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής επειδή τη βρήκαν αναίσθητη. Όπως προέκυψε, το κορίτσι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με τη χρήση μεγάλου αριθμού ντεπόν!
Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί της χορήγησαν το απαραίτητο αντίδοτο, όμως η 14χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τρεις ημέρες, όπως αναφέρεται.
Η οικογένεια της 14χρονης κεραυνοβολήθηκε καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τους λόγους που ώθησαν το παιδί τους στην απόπειρα. Ο πατέρας άρχισε να ρωτάει γνωστούς και φίλους αν γνώριζαν κάτι. Έμαθε ότι η κόρη του συναντιόταν με τον 18χρονο, τον οποίο πήγε και βρήκε για να εξηγηθούν, όμως ο νεαρός αρνήθηκε ότι είχε σχέση μαζί της.
Τον προειδοποίησε μάλιστα ότι αν είχαν προχωρημένη σχέση, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα δεδομένα άλλαξαν λίγες ημέρες αργότερα όταν η 14χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο ότι ο 18χρονος την είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά χωρίς τη θέληση της.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, υποστήριξε ότι της προσέφερε καφέ, στον οποίο πιθανότατα είχε ρίξει κάτι μέσα που επηρέασε τις λειτουργίες του οργανισμού της. Ο 39χρονος επικοινώνησε εκ νέου με τον 18χρονο προκειμένου να συναντηθούν. Και πάλι όμως ο νεαρός αρνήθηκε τα όσα του καταλόγιζαν.
Τότε ο πατέρας τον οδήγησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου τον έφερε τετ-α-τετ με την κόρη του. Η 14χρονη επέμενε στους ισχυρισμούς της, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να θολώσει και να χτυπήσει τον 18χρονο.
Η 14χρονη επιμένει στα όσα καταγγέλλει, γι' αυτό και η οικογένεια της ζητάει να διερευνηθεί η υπόθεση. Όπως αναφέρεται, το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο καθώς κρίνεται επιβεβλημένη η ιατρική της παρακολούθηση λόγω της κατάθλιψης στην οποία έχει περιέλθει.
Σε ό,τι αφορά το 18χρονο, εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται το περιεχόμενο της καταγγελίας του ως προς την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη. Σημειώνεται ότι ο νεαρός κατήγγειλε ότι ο 39χρονος τον ξυλοκόπησε και τον βασάνισε με τρόπο κτηνώδη ενώ μάλιστα τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί την κόρη του.
dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια: