ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εύκολα στους «16» ο Ολυμπιακός!!!

Την πρόκριση τη φάση των «16» του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε ο Ολυμπιακός ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε και εκτός έδρας την φινλανδικής Ισκου Τάμπερε με 3-0 σετ (είχε νικήσει 3-0 στου Ρέντη).

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τη φορμαρισμένη ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, υποκύπτοντας με 23-25, 21-25 και 18-25. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Τάμπερε.
Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στους «16» θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.
«Ήμασταν σοβαροί και ξεπεράσαμε τόσο το εμπόδιο της Ισκου όσο και τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν» τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης και πρόσθεσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά τα οποία αξίζουν συγχαρητήρια. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ιωάννου ο οποίος μετά το πρώτο σετ αντικατέστησε τον Χιμένες τον οποίο θέλησα να προφυλάξω αφού προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση».
Για τη συνέχεια της διοργάνωσης ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Κάθε γύρος είναι και δυσκολότερος καθώς συνεχίζουν στη διοργάνωση οι καλές ομάδες. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ενισχυθεί και θα είναι ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια».
Όσον αφορά την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας ο κόουτς των Πειραιωτών σχολίασε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα η κλήρωση είναι δύσκολη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή καθώς μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα έως το φάιναλ – 8. Τώρα κοιτάμε μόνο το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το οποίο εγκυμονεί κινδύνους και γίνεται δυσκολότερο καθώς έχουμε μπροστά μας το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα».
Τα σετ: 23-25, 21-25, 18-25
Ισκου Τάμπερε: Κεχόε 4, Σίνκονεν 6, Τίχινεν 12, Μιούρινεν 7, Λουχέλα 4, Σίλπο 4, Ροϊνίνεν λ. 60% υποδ./ Κρούντα 1, Καούπινεν 1.
Ολυμπιακός: Χιμένες 4, Πετρέας 9, Λιβαθηνός 1, Νοβότνι 13, Κοκκινάκης 10, Ανδρεάδης 9, Κουζούνης λ. 69% υποδ./ Ιωάννου 10, Σωτηρίου 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: