ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Εξ αναβολής Παναθηναικός - Δόξα Δράμας (19.30 Nova1 )

Ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται απόψε (19:30, Novasports 1) τη Δόξα Δράμας σε εξ αναβολής αγώνα. Παρά τη δεδομένη κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, ειδικά μετά την παράταση στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τη δοκιμασία στο... παγοδρόμιο των Ιωαννίνων, οι «πράσινοι» απαγορεύεται να στραβοπατήσουν αν θέλουν να γίνουν αφεντικό του πρωταθλήματος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σιμάο, ενώ επιφύλασσε και δύο εκπλήξεις για τη 18μελή αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται ο Γιόσου Σαριέγκι, παρότι αναμενόταν να επανεμφανιστεί (προτιμήθηκε να προφυλαχθεί υπό το φόβο της υποτροπής), αλλά και ο Γιώργος Ιωαννίδης, που είχε καλή παρουσία σαν βασικός στους Ζωσιμάδες. Ο Καρνέζης αναμένεται να διατηρηθεί στο τέρμα, με τον Σπυρόπουλο αριστερά και τον Βύντρα δεξιά, εκτός κι αν ο τελευταίος μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μπιάρσμιρ, και παίξει σαν μπακ ο Μαρίνος. Ο Βιτόλο θα είναι κόφτης και δίπλα του θα παίξει ο Κατσουράνης, αν δεν προτιμηθεί για το κέντρο της άμυνας. Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Λέτο θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις στο βασικό σχήμα, αν θελήσει ο Πορτογάλος προπονητής να δώσει κάποιες ανάσες σε βασικούς.
Την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Λαγός, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κλέιτον, Βιτόλο.
Εκτός παραμένουν ο τραυματίας Μπουμσόνγκ, ο Καντέ που προετοιμάζεται με το Μάλι για το Κόπα Άφρικα, ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος, ο Ρούντολφ που συνεχίζει θεραπεία, ο Νίνης που πήρε μέρος σε κομμάτι του διτέρματος, καθώς και για λόγους τακτικής οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης και Τριανταφυλλόπουλος.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στους παίκτες του πως δεν θα πρέπει να τους ξεγελά η βαθμολογική θέση του αντιπάλου και τους υπενθύμισε τα... παθήματα ΑΕΚ και Ολυμπιακού από τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και πως αν οι «πράσινοι» αξιοποιήσουν απόλυτα την έδρα τους στα τρία προσεχή ματς (μετά τη Δόξα, ακολουθούν Ατρόμητος και Λεβαδειακός), θα στρογγυλοκαθίσουν στην πρώτη θέση.
Παρά το τσουχτερό κρύο, η διοίκηση της ΠΑΕ ελπίζει σε παρουσία περισσότερων από 10.000 φιλάθλων στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: