ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρκυρα – Δόξα Δράμας 2-0 (video)

Η Κέρκυρα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Φαίακες «καθάρισαν» το ματς στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, με τον Gustavo να ανοίγει το σκορ στο 24΄ και τον Τσίγκα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το συγκρότημα του Javi Gracia να παίρνει το προβάδισμα στο 24΄ με εκτέλεση φάουλ του Gustavo. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αραβίδης έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, και οι γηπεδούχοι στο 28΄ έκαναν το 2-0 με τον Τσίγκα που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Martin. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες – με κορυφαία ένα σουτ του Ηλιάδη το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Seremet – με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει και η Κέρκυρα να πανηγυρίσει την πρόκριση.
Σκόρερ: 24′ Gustavo, 28′ Τσίγκας
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Gustavo, Majstorovic, Βενέτης, Σακελλαρίου, Καλαντζής, Ηλιάδης, Γραμμόζης(88′ Μπάρκογλου), Αγρίτης(67′ Γιάντσης), Τσίγκας,Martin(71′ Hable)
Δόξα Δράμας: Seremet, Βέρτζος, Τριποτσέρης(84΄Ρούτσης), Μπριλλάκης(46′ Στεργιανός), Leandro, Κουμπρόγλου(59′ Τοπούζης), Lima, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Vanderson, Αραβίδης
Δείτε σε video τα γκολ από το Κέρκυρα – Δόξα Δράμας 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: