ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - Γρεβενά Αεράτα 2-1 (0-1)

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
12η αγωνιστική
Κυριακή: 29 Ιανουαρίου 2012, ώρα: 15.00 μ.μ.
Δημοτικό γήπεδο Λευκαδίων
Τζάμπα ήττα για τα Αεράτα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τα Λευκάδια, σ’ έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο ισάξιες και πολύ καλές ομάδες. Οι γηπεδούχοι πιο τυχεροί πήραν το πολύτιμο απρόσμενο τρίποντο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφού προηγουμένως επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και τα Αεράτα απώλεσαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο να προηγηθούν.

Ο αγώνας τα είχε όλα: Ανατροπή, δυνατές μονομαχίες, αποβολές και αγωνία ως το τέλος. Πρόσωπο της αναμέτρησης ο ΄Εξαρχος, που αφού έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, στη συνέχεια με δυο δικά του τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αποβλήθηκε όμως στο 90΄αφού έβρισε τους φιλάθλους στην κερκίδα και η κόντρα καλά κρατεί.
Τα Αεράτα είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο α΄μέρος, όπου και προηγήθηκαν με το Βίδρα πραγματικό θεατή. Η μόνη στιγμή που κινδύνεψαν ήταν όταν ο άρχοντας του αγώνα, ανακάλυψε ανατροπή του Ηλιάδη απ’ το Νασιόπουλο στο 30΄και σφύριξε το πέναλτι, με το Βίδρα ν’ αποκρούει εκπληκτικά.
Στο 41΄ο ΄Ιττης ξέφυγε από δεξιά, έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα και ο Καραγιάννης με κοντινή προβολή σημείωσε το 0-1.
Τα Λευκάδια μπήκαν δυνατά στο β΄ημίχρονο και στο α΄δεκάλεπτο πήραν τα ηνία του αγώνα.
Στο 54΄απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Βίδρα, με δυνατό σουτ του Βακιάνη που απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο των Αεράτων.
Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν ο Ηλιάδης από αριστερά σούταρε δυνατά, ο Βίδρας απέκρουσε και ο ΄Εξαρχος που πήρε την επαναφορά με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Στο 62΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κουβατζίδης που ανέτρεψε το Στεργιόπουλο, όταν ο τελευταίος έμπαινε μόνος στην περιοχή των Λευκαδίων.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα τα Αεράτα έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθούν και πάλι.
Στο 80΄ο Καραγιάννης βρήκε το Στεργιόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός κατέβασε την μπάλα με το στήθος, ο κεραυνός όμως που εξαπέλυσε πέρασε μόλις άουτ.
Στο 84΄ασίστ του Θ. Λάλλου στον Καραγιάννη, πολύ κακό το πλασέ του πέρασε άουτ.
Στο 86΄καλό σουτ του ΄Εξαρχου δεν βρήκε στόχο.
Στο 88΄μόνος ο ΄Ιττης μετά από πάσα του Καραγιάννη, κατάφερε να αστοχήσει.
Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε το παιχνίδι και η μοιρασιά ήταν δίκαιη, λόμπα του Ζούρκου στον ΄Εξαρχο, που πλάσαρε στην κίνηση από κοντά σημειώνοντας το τελικό 2-1.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου (Λάρισας)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Τόλης Τερζής): Κωνσταντόπουλος, Μωυσιάδης, Βακιάνης (90+ Πάντσης), Κουβατζίδης, Σίμος, Κοτζαχρήστος, Συμπεθέρης, Γιαουτζής, Ζούρκος, Ηλιάδης (90+ Χαλκίδης), ΄Εξαρχος
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Στεργιόπουλος, Θ. Δημόπουλος (65΄Κοτενίδης), Νασιόπουλος, ΄Ιττης, Παπακώστας, Καραγιάννης, Π. Λάλλος, Ιωαννίδης
  Δείτε περισσότερα... Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: