ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Άρης 2-1 (video)

Ο Ατρόμητος βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη στο Περιστέρι και ταυτόχρονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με τον Castillo στο 46`, ο Φυτανίδης ισοφάρισε στο 79` στο 90` ο Μήτρολγου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Castillo.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν οι Manuel Machado, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο τεχνικό του Άρη, και Sergio Koke.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Castillo να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Neto. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβασε την απόδοσή της και απείλησε με σουτ των Καραγκούνη και Σφακιανάκη, ενώ στο 39` ο Μήτρογλου προσπάθησε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, στην καλύτερη στιγμή του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο.
Η Bwin, η Νο1 online εταιρεία gaming είναι ένα κλικ μακριά!
Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη, καθώς στο 46` ο Castillo μπήκε στην περιοχή μετά την πάσα του Γιαννιώτα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και άγγιξαν την ισοφάριση στο 56` όταν ο Βελλίδης έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μήτρογλου. Οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 79` με τον Φυτανίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Pitu Garcia και άστοχη έξοδο του Βελλίδη. Στο 88` ο πορτιέρο των Θεσσαλονικέων σταμάτησε σωτήρια το Μήτρογλου, «διορθώνοντας» το προηγούμενο λάθος του, στο 90`, όμως, ο Έλληνας επιθετικός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του. Ο Castillo αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς «άνοιξε» καβγά με τον Σκόνδρα.
Σκόρερ: 79` Φυτανίδης, 90` Μήτρογλου / 46` Castillo
Ατρόμητος:Itandje, Σκόνδρας, Οικονόμου, Νάστος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας (70` Pitu Garcia), Τάτος, Καραμάνος (66` Δημούτσος), Καραγκούνης (61` Αναστασάκος), Μήτρογλου.
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Michel, Dickoh, Λαζαρίδης, Faty (90` Πρίττας), Παπαστεριανός, Neto, Γιαννιώτας (80` Soltani), Umbides, Castillo.
Δείτε σε video τα γκολ από το Ατρόμητος – Άρης 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: