ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εκτός κυπέλλου η Ξάνθη, την απέκλεισε με 2-1 ο Πανσερραϊκός!!! video

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Φωνάζουν για την διαιτησία οι Ακρίτες .

Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει σπουδαία πρόκριση μέσα στην έδρα της Ξάνθης και έγινε η μόνη ομάδα της Football League που συνεχίζει στον θεσμό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 24ο λεπτό με τον Μαρσελίνιο ωστόσο στη συνέχεια πήρε το... όπλο του ο Φελίπε Ντα Κόστα. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βάλλα και έφερε το ματς στα ίσα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως ένα εκπληκτικό σουτ από τον Ντα Κόστα στο 63΄έκανε την διαφορά δίνοντας την πρόκριση στον Πανσερραϊκό. Η Ξάνθη πίεσε και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 94΄ αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τον Κύρκο να ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ. Αυτή η φάση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων με το τελευταίο σφύριγμα να συνοδεύεται από αρκετή ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: