ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

"Όχι" 20 βουλευτών σε νέα μέτρα!!!

Εξέγερση βουλευτών προμηνύει το τσουνάμι των νέων και σκληρών μέτρων που θα συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση, την οποία καλείται να υπογράψει η κυβέρνηση Παπαδήμου με την τρόικα. Είκοσι βουλευτές και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση...

(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ) φέρονται αποφασισμένοι με δηλώσεις τους στη Real News να περάσουν στο… αντάρτικο να μην ψηφίσουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά και τη δανειακή σύμβαση εάν υπαχθεί στο βρετανικό δίκαιο, τονίζοντας ότι θα διακινδυνεύσουμε να γίνει... αποικία της Αγγλίας η Ελλάδα.
Η ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου είναι έκδηλη, με τις ηγεσίες των κομμάτων να στέλνουν μηνύματα προς τους υποψήφιους… αντάρτες βουλευτές ότι έρχονται ακόμη και διαγραφές εάν επιμείνουν μέχρι τέλους σε αρνητική στάση απέναντι στα νέα μέτρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ομάδα των 20 είναι οι: Τόνια Αντωνίου, Παναγιώτης Ρήγας (συζητά υπό όρους το βρετανικό δίκαιο), Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης, Βαγγέλης Αργύρης, Ηλίας Καρανίκας, Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Καρτάλης από το ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Θόδωρος Καραόγλου, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Κουκοδήμος, Γιώργος Καρασμάνης, Τάσος Καρυπίδης και Δημήτρης Σταμάτης από τη ΝΔ και Κυριάκος Βελόπουλος, Αθανάσιος Πλεύρης και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος από το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: