ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΘΗΝΑ: 20.000 παράνομες πόρνες κίνδυνος για τη Δημόσια Υγεία!!!

Σοβαρούς κινδύνους για την Δημόσια Υγεία ενέχει η ολοένα και αυξανόμενη παράνομη πορνεία στην Αθήνα, επεσήμανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Με αφορμή παλαιότερή της ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης και Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλα Κεφαλογιάννη, χαρακτήρισε εφιαλτική την κατάσταση στην Αθήνα καθώς υπάρχουν σύμφωνα με τα στοιχεία πάνω από..
20.000 παράνομα εκδιδόμενες πόρνες, οι οποίες εκδίδονται σε δεκάδες δρόμους της πρωτεύουσας είτε εργάζονται στους επίσης πολυάριθμους παράνομους οίκους ανοχής.
Όπως χαρακτηριστικά είπε Αυτό σημαίνει μηδενικό έλεγχο για λοιμώδη νοσήματα. Δηλαδή, με μαθηματική ακρίβεια, αύξηση των κρουσμάτων στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στο γενικό πληθυσμό .
Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε και την ανησυχία της για την υποβάθμιση πολλών περιοχών από τις πιάτσες που ξεφυτρώνουν , καθώς κάτι τέτοιο οδηγεί σε παρακμή του αστικού περιβάλλοντος, με συνέπεια στις περιοχές αυτές να αυξάνεται και η παραβατικότητα, όπως η εμπορία ναρκωτικών, αλλά και το παράνομο εμπόριο.
Κάτι τέτοιο σύμφωνα με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έχει συνέπειες και στην εικόνα της πρωτεύουσας ως τουριστικού προορισμού. Συμπληρωματικά στα παραπάνω, προσθέτω και το πλήγμα στην εικόνα της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό. Δεν είναι λίγες οι περιοχές του ιστορικού κέντρου, ακόμα και κοντά σε σημεία υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, που μόλις νυχτώσει, μετατρέπονται σε πιάτσες. Αυτό πλήττει κατάφορα ξενοδόχους και επιχειρηματίες. Δημιουργεί ζώνες ανομίας και παραβατικότητας. Σχηματίζει την εντύπωση στον επισκέπτη, ότι σαν Πολιτεία δεν μπορούμε να προστατέψουμε ούτε καν τα στοιχειώδη για την τουριστική μας ανάπτυξη προσέθεσε.
Τέλος εξέφρασε την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων προκειμένου να καταπολεμηθεί η παράνομη πορνεία. Δεν νοείται κανείς να μην ευθύνεται και κανείς να μη μπορεί να δράσει αποτελεσματικά. Οι αρμόδιοι Υπουργοί ας αφήσουν τις παραινέσεις και ας κάνουν αυτά που οφείλουν και για τη δημόσια υγεία και για τη δημόσια ασφάλεια και για την εικόνα της πόλης μας συνολικά κατέληξε.
www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: