ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος 2011 – 2012: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-2 στην παράταση (video)

Έτοιμος για τελικό είναι ο Ατρόμητος μετά τη σπουδαία νίκη-ανατροπή με 1-2 επί του ΠΑΟΚ στην παράταση του νοκ άουτ προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2011-12, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Τούμπα. Σ’ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας στην κανονική διάρκεια, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική «ευκαιρία» που δημιούργησε, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Lino στο 28ο λεπτό. Ο Ατρόμητος φωνάζει δικαιολογημένα για τον μη καταλογισμό του οφσάιντ του Σαλπιγγίδη στο ξεκίνημα της φάσης που οδήγησε στην ανατροπή από τον επόπτη Καρατζίκα.

Εξαιρετικά σπάνιες ήταν οι φορές που απείλησε ο Ατρόμητος, με κυριότερη μια ωραία προσπάθεια του Καραγκούνη στο 18ο λεπτό. Μετά την είσοδο των Τάτου και Μήτρογλου στο τελευταίο ημίωρο, οι Περιστεριώτες πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στην εκπνοή του αγώνα. Ο Φυτανίδης έκανε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα έξω από την περιοχή και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα και τον κακό υπολογισμό του Γλύκου πέρασε τη γραμμή για το 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Η παράταση ξεκίνησε με τον Brito(είχε μπει επίσης ως αλλαγή στο 84’) να «παγώνει» την Τούμπα στο 91’, κάνοντας το 1-2 με πανέμορφο σουτ μετά από ασίστ του Μήτρογλου. Ακολούθησαν ευκαιρίες τόσο από τον ΠΑΟΚ για το 2-2 όσο και τον Ατρόμητο για να τελειώσει το ματς, δεν άλλαξε όμως κάτι μέχρι το φινάλε των 120 λεπτών.
Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα.
Γκολ: Lino 28’ (πεν.) – Φυτανίδης 90’, Brito 91’
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino, Etto (Sznauczner 40’), Μαλεζάς, Cirillo, Lazar (Ivic 84’), Pablo Garcia, Φωτάκης (Μπαλάφας 46’), Robert, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης (Μήτρογλου 62’), Thomas, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (Τάτος 72’), Δημούτσος (Brito 84’), Eppstein, Καραγκούνης, Αναστασάκος.
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-2 για το Κύπελλο Ελλάδος:




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤI BAZΩΩΩΩ???;; ΑΣΣΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΖΩ!!! ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ,ΦΥΤΑΝΙΔΗ,ΣΚΟΝΔΡΑ,ΤΑΤ­Ο,ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ,ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ . ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ !!!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙ!ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΟ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ!!!!
-ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!!!!ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!