ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος 2011-2012: Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0 (video)

Παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (μεταξύ άλλων Djebbour, Mirallas, Τοροσίδης) ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 4-0 τον Πανιώνιο και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους στο 2ο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματά τους απέναντι σε έναν Πανιώνιο που ήταν καλός μόνο για 45 λεπτά. Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΟΦΗ ή Πανσερραϊκού.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Marko Pantelic. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 65’ μετά από κάθετη πάσα του Μανιάτη και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 78’ ο Diogo έκανε «σεφτέ» για φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκοράροντας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Abdoun. Στο 87’ ο Μανιάτης έβγαλε τη 2η ασίστ του στο σημερινό παιχνίδι, με αποδέκτη αυτή τη φορά τον Abdoun που ευστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Μιχαηλίδη για το τελικό 4-0.
Γκολ: Pantelic 12’, 65’, Diogo 78’, Abdoun 87’
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Πάντελιτς.
Πανιώνιος: Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Όμο, Κουλουχέρης, Σιόβας, Κουρντί , Ρόκας, Σάμαρης, Κούτσι, Οκόγιε, Σκέμπρι
Δείτε τα video με τα highlights από το Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0




Δεν υπάρχουν σχόλια: