ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. 2011-2012

Τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια έδωσαν οι ομάδες του Γ.Σ.Γρεβενών βόλεϊ, το τετραήμερο από Πέμπτη 5 Ιανουαρίου μέχρι Κυριακή 8 Ιανουαρίου καθώς ο αγώνας των κορασίδων απέναντι στην ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Δύο αγώνες έδωσαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες του συλλόγου, νεάνιδες, την Πέμπτη στην Καστοριά με την τοπική ομάδα Α.Π.Καστοριάς και την Κυριακή στα Γρεβενά με τον Αρίων Πτολεμαΐδας, σημειώνοντας δύο νίκες, 3 - 0 και 3 - 2 αντίστοιχα,
έχοντας πολυτιμότερη αθλήτρια την Κωνσταντίνα Γάτου επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους φίλους του βόλεϊ που πιστεύουν πως πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες της κατηγόριας των νεανίδων σε πανελλήνιο επίπεδο.
Μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος που δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στις δύο ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο, Ποσειδώνα Βέροιας και Αρίων Πτολεμαΐδας με τον Γ.Σ.Γρεβενών να ισοβαθμεί σε προνομιούχο θέση παρόλο αυτά η ομάδα της Πτολεμαΐδας να έχει καλύτερο συντελεστή στα σετ και να κερδίζει την δεύτερη θέση και την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας Νεάνιδες.
Οι δύο ομάδες των παγκορασίδων του Γ.Σ.Γρεβενών ταξίδεψαν για πρώτη φορά με αποστολή της ομάδας για παιχνίδια εκτός Γρεβενών όπου και έδωσαν δύο αγώνες βόλεϊ με τις ομάδες της γειτονικής, σε μας, πόλη της Κοζάνης, Γ.Σ.Κοζάνης και Α.Σ. Πήγασος χωρίς να καταφέρουν κάποια νίκη που εκ των πραγμάτων μικρή σημασία έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: