ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χανιά: 22χρονη δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων!!!

Mια 22χρονη δασκάλα του δημοτικού, σε χωριό των Χανίων αποδείχτηκε καθηγήτρια στο σεξ για πολλούς ανήλικους στην Κρήτη.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα που έκανε στην Κρήτη, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία της μητέρας ενός 15χρονου μαθητή γυμνασίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω του Facebook, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε να οδηγεί τα παιδιά στο κρεβάτι της και σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν στο Facebook, ερωτικοί διάλογοι της 22χρονης με τον 15χρονο μαθητή γυμνασίου στην Κρήτη, οι οποίοι ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.
Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και τις σεξουαλικές συνευρέσεις του με την δασκάλα, εδώ και πέντε μήνες, η οποία τον προσέγγισε, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του.
Για την αποπλάνηση, η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας, αλλά ο μαθητής έχει αντίθετη άπιοψη και δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στο σπίτι της 22χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της, στο σπίτι και στο Facebook με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκων, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΕΕΕ ΡΕ Γ.... ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ....ΚΑΙΙΙΙΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ...Ε???

Ανώνυμος είπε...

Παρασημο θελει το κοριτσι!!! Ευγε!!

Ανώνυμος είπε...

trexa twra sto bordelo Mikre

Ανώνυμος είπε...

Aman kai egw na fantasteite thn eiksera thn kopelia itan daskala mou sthn geografia

Ανώνυμος είπε...

pws 8a thn vroume thn kauliara sto fb na gelasoume re mlkes?? :p