ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ημαθία: Αποκαλύψεις για την δολοφονία του 58χρονου από τον γιο του..

Το χρονικό ενός προσυμφωνημένου εγκλήματος έρχεται στο φώς, μετά της αποκαλύψεις για την δολοφονία του 58χρονου στο Νεόκαστρο Ημαθίας από τον γιό και τη σύζυγο του θύματος. Όπως αποδεικνύεται στο φόνο είχαν ως συνεργό τον 31χρονο, κολλητό φίλο του 25χρονου πατροκτόνου.

Οι τρείς τους είχαν σχεδιάσει και είχαν προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την ανθρωποκτονία. Την απόφαση για το έγκλημα πήραν μητέρα και γιός, λόγω οικονομικών και οικογενειακών διαφορών με το θύμα. Στη συνέχεια ο νεαρός με τον φίλο του, προμηθεύτηκαν από κατάστημα της Πρέβεζας ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.
Στις 20 Οκτωβρίου οι τρείς κατηγορούμενοι συναντήθηκαν στο Νεόκαστρο, και συμφώνησαν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους την επόμενη μέρα. Το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου ο 25χρονος και ο φίλος του, με την καθοδήγηση της 51χρονης, έστησαν ενέδρα στο θύμα σε αγροτική περιοχή.
Εκεί ο γιός πυροβόλησε τον πατέρα του από μικρή απόσταση, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στον θώρακα. Κατά την επιστροφή τους στην Πρέβεζα, οι φερόμενοι ως δράστες πέταξαν το κυνηγετικό όπλο σε άγνωστο σημείο, κοντά στην Εγνατία Οδό. Και οι τρείς έχουν παραδεχτεί την ενοχή τους στην δολοφονία του 58χρονου.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: