ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Έγκυος στο 7ο παιδί της η Angelina Jolie;

Προφητική φαίνεται να αποδεικνύεται η πρόσφατη συνέντευξη της Angelina Jolie στην οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης; φήμες θέλουν την ηθοποιό να περιμένει το 7ο παιδί της!
Σύμφωνα με το αμερικάνικο «Ok!», η Angelina και ο Brad θα αποκτήσουν το τρίτο βιολογικό τους παιδί τους επόμενους μήνες, συμπληρώνοντας την ευτυχία που τους προσφέρουν τα τέσσερα υιοθετημένα και τα βιολογικά δίδυμα.

«Είναι ήδη σχεδόν τριών μηνών», αναφέρουν πηγές στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η σέξι σταρ του Hollywoodδεν νιώθει έτοιμη να το ανακοινώσει, αλλά έχει ήδη ενημερώσει το στενό της περιβάλλον, ενώ οι πρώτες πρωινές αδιαθεσίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
Πριν από περίπου ένα μήνα, η ηθοποιός δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης: «με τον Brad δεν παίρνουμε προφυλάξεις... Ίσως καταλήξω ξανά έγκυος», είχε πει χαρακτηριστικά στο «Marie Claire».
Πάντως, στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, την Κυριακή που μας πέρασε, η Angelina εμφανίστηκε απαστράπτουσα και... αδύνατη! Πουθενά δεν φαινόταν φουσκωμένη κοιλίτσα κι ας ήταν λευκή και στενή η τουαλέτα που επέλεξε...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: