ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κως: Ξενοδόχος ξέχασε που έβαλε 713.000 Ευρώ και είπε πως του τα έκλεψαν

Την κλοπή 713.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησής του κατήγγειλε 87χρονος ξενοδόχος στη Κω, που όμως, μετά από δύο ημέρες έρευνας της αστυνομίας, θυμήθηκε… ότι τα είχε πάρει ο ίδιος!
Η περίεργη αυτή υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές του νησιού, μετά την καταγγελία που έγινε αργά το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου από το προσωπικό της ασφάλειας του ξενοδοχείου που διατηρεί ο 87χρονος στη περιοχή Ζηπάρι της Κω.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει την εσωτερική πόρτα του γραφείου όπου είναι τοποθετημένο το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης στο οποίο υπήρχε μία μικρή οπή, προφανώς από τρυπάνι. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, αστυνομικοί της περιοχής συνέλεξαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο 87χρονος ιδιοκτήτης για το περιστατικό ο οποίος μάλιστα φρόντισε την επόμενη μέρα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, για να ελεγχθεί αν έλειπε κάτι από μέσα.
Έτσι, διαπιστώθηκε ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. Τα 713.000 ευρώ που είχε μέσα ο 87χρονος ξενοδόχος, είχαν ''κάνει φτερά''! Αμέσως οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν εντατικά την υπόθεση, προκειμένου να βγάλουν άκρη, όμως το περασμένο Σάββατο (07-01-2012) ο ξενοδόχος... θυμήθηκε ότι τα χρήματα τα είχε πάρει ο ίδιος στη πρωτεύουσα για να τα χρησιμοποιήσει.
Έτσι οι έρευνες των αστυνομικών έληξαν, καθώς δεν υπήρχε θέμα κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: