ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Bασιλίτσα: Σκι και παιχνίδια στο χιόνι!

Παιχνίδια με το χιόνι, τσουλήθρες με έλκηθρα και μπόλικο χιονοπόλεμο είχαν την ευκαιρία να παίξουν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν τις ημέρες αυτές στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά! Οι έντονες χιονοπτώσεις των περασμένων ημερών έχουν στρώσει για τα καλά την πίστα και το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ ο κόσμος ...
χάρηκε το σαλέ.
Η εικόνα της Βασιλίτσας μέσα στο χιόνι είναι πραγματικά πανέμορφη και τη χαίρονται ιδίως τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε αθλήματα όπως το σκέιτμπορντ αλλά και το σκι, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες! Τις ημέρες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αλλά και ανήμερα, η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μαζική στη Βασιλίτσα, όπου θα συγκεντρωθούν δεκάδες επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που θα θελήσουν να κάνουν Πρωτοχρονιά στα …λευκά!
Οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, άλλωστε, θέλουν να κάνουμε χιονισμένη Πρωτοχρονιά, ενώ το κρύο για τις ημέρες αυτές θα είναι τσουχτερό, σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Ντυθείτε ζεστά, λοιπόν, και καλές καταβάσεις….!

Δεν υπάρχουν σχόλια: