ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στην Αστυνομία ερωτιάρα και τσαχπίνα σύζυγος βουλευτή για τον εραστή της!

Μια πραγματικά τραγική ιστορία ζει τον τελευταίο καιρό σύζυγος γνωστού βουλευτή….
Την παράνομη σχέση η σύζυγος του βουλευτή, την δημιούργησε στις διακοπές του καλοκαιριού που πέρασε, όταν οι δύο τους βρέθηκαν σε πολυήμερο ταξίδι μακριά από την Αθήνα. Εκεί γνώρισε το αγόρι που την τρέλανε. Όσο για τον Βουλευτή; Αυτός σύμφωνα με το Briefing news δεν είχε καταλάβει τίποτα από τα γλυκοκοιτάγματα, τα φλερτ και τις μικροαπουσίες της συντρόφου του σε αυτό το ταξίδι.

Ο κατά πολύ νεώτερος εραστής, φαίνεται όμως ότι την ερωτεύτηκε τόσο πολύ, την cougar που δεν άφηνε καμία στιγμή της ημέρας να περάσει χωρίς να βρίσκεται γύρω της. Δικαίωμα σε αυτό έδινε και η ίδια η σύζυγος του Βουλευτή καθώς γούσταρε και έβρισκε χρόνο, περνώντας αρκετές ώρες μαζί του αφού δικαιολογούταν στο σύζυγό της ότι ήθελε να περπατήσει στα μαγαζιά κάτι το οποίο ο ίδιος σιχαινόταν και δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί της.
Ακόμη και όταν τελείωσαν οι διακοπές τους, η τσαχπίνα σύζυγος, τον συνάντησε αρκετές φορές προκειμένου να τον ηρεμήσει αφού εκείνος επέμενε να την δει κάθε φορά. Μετά από δύο μήνες το παιχνίδι έγινε κουραστικό. Έτσι λοιπόν προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν ήταν κάτι άλλο από έναν έρωτα καλοκαιρινό και σε μια από τις κρυφές συναντήσεις που είχαν του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο ίδιος αρχικά το δέχθηκε αλλά τρείς εβδομάδες μετά επανήλθε ζητώντας να την ξαναδεί κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε. Ο νεαρός όμως πεισμωμένος και πληγωμένος άρχισε να την απειλεί ότι αν δεν την βλέπει θα φροντίσει να τα πει όλα στον σύζυγό της .
Αυτό πραγματικά τρομοκράτησε την σύζυγο του βουλευτή. Αποφάσισε να κερδίσει χρόνο αλλά οι απανωτές του απειλές, την ανάγκασαν να πάει στην αστυνομία και να αναφέρει το περιστατικό για να αποφύγει το μοιραίο . Εκεί ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας ισχυριζόμενη ότι την απειλεί και ζήτησε την προστασία της κάνοντάς του ασφαλιστικά μέτρα. Και ο κερατωμένος Βουλευτής ακόμη δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτε…
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: