ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Γεννήθηκε μωρό με τα όργανα έξω από το σώμα του!

Όπως κάθε μέλλουσα μητέρα που ζει στο δυτικό κόσμο, η Κέλι Ντέιβις πήγε να κάνει ένα υπερηχογράφημα ρουτίνας όταν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος.
Τότε έμαθε ότι το παιδί που κυοφορούσε είχε μια ιδιαιτερότητα.
Οι γιατροί είπαν στην 29χρονη Ντέιβις από το Τέξας, ότι τα όργανα του μωρού αναπτύσσονταν φυσιολογικά, αλλά έξω από το σώμα του, πάθηση γνωστή ως ομφαλοκοίλη. Η γυναίκα αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, το οποίο και γέννησε τελικά με καισαρική.
«Ήθελα τόσο πολύ να τον γνωρίσω, όμως από την άλλη, η ανησυχία που βίωσα ήταν απίστευτη. Δεν ήξερα αν θα μπορούσε να αναπνέει μόνος του, να τρώει κανονικά, σε τελική ανάλυση να καταφέρει να μείνει ζωντανός», δήλωσε η 29χρονη στο ABC News.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το παιδί θα υποβληθεί σε εγχείρηση, προκειμένου να τοποθετηθούν τα όργανά του στη θέση τους, με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την έμβαση της επέμβασης.
iefimerida.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eytyxws to paidaki ezhse...ths aderfhs mou to mwro pou gennithike stis 14 dekembriou 2011 gennithike me ta enterakia ap'eksw..gnwsto ws gastrosxish...sthn ellada omws oi giatroi apoti fanhke den gnwrizoun polla:( to mwraki mphke sthn entatikh,to ekanan 2 egxeirhseis kai telika pethane apo kardioanapneustikh aneparkeia afou aerovaftisthke me to onoma ths Panagias! h zwh ths mikrhs Marias mas krathse mono 14 meres!!!

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

το αγορακι μου γεννηθηκε με πολλαπλες ατρησιες λεπτου εντερου...εζησε μονο 9 μερες..12/1/2010 μας αποχαιρετησε! εξακολουθω να πιστευω πως αν ηταν στο εξωτερικο θα ζουσε..προς Θεου δεν κατηγορω κανεναν γιατρο κανανε ο,τι μπορουσανε..απλα πιστευω οτι εξω καταφερνουνε πιο πολλα..