ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κάτι τρέχει με Βαλβέρδε και Μπάρτσα!!!

Τον αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα αναζητούν οι Ισπανοί σε περίπτωση που ο Καταλανός δεν ανανεώσει και μέσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ακουστεί και στο παρελθόν για την πρωταθλήτρια Ισπανίας και τώρα η εφημερίδα «El Mundo Deportivo», εμπλέκει ξανά τον Βάσκο με την Μπαρτσελόνα.
«Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αρκετοί πιστεύουν ότι ο Γκουαρντιόλα θα συνεχίσει. Την ίδια ώρα, όμως, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια που αφορούν τον διάδοχό του. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται το όνομα του Αργεντινού Μαρτσέλο Μπιέλσα, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα ο Γκουαρντιόλα για τη δουλειά που έχει κάνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη για τον Γιόακιμ Λεβ, τον οποίο βλέπει με καλό μάτι και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, κλασικά ονόματα υποψηφίων για το μέλλον της Μπαρτσελόνα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Λουίς Ενρίκε. Τέλος, ο Οσκαρ Γκαρσία θεωρείται ένας πολύ ταλαντούχος τεχνικός», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η «El Mundo Deportivo».

Δεν υπάρχουν σχόλια: