ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι συνομιλίες του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, που τον εμπλέκουν με τη μαφία!

«Δεν έχω καμία σχέση. Εφτυσα αίμα για να ξεφύγω από τα σκ… και να αλλάξω τη ζωή μου. Δεν θα με ξαναμπλέξουν τώρα». Τα οργισμένα αυτά λόγια ήταν η πρώτη αντίδραση του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου στην εμπλοκή του ονόματός του με την υπόθεση, όταν..επικοινώνησε μαζί του η Real news.

«Δεν ξέρω τίποτε για το όλο κύκλωμα», τονίζει. «Το γεγονός ότι γνώριζα κάποιους από τους συλληφθέντες 20 χρόνια πριν και λέμε ένα τυπικό “γεια” δεν σημαίνει τίποτε». Ο γνωστός καλλιτέχνης, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, στο παρελθόν διατηρούσε νυχτερινά μαγαζιά, οπότε -εκ των πραγμάτων- γνώριζε κάποια από τα άτομα που φέρονται ως μέλη του κυκλώματος. Πάντως, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος, και απλή συνέργεια σε τοκογλυφία. Για τον λόγο αυτό, δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των συλληφθέντων.
Παρ’ όλα αυτά, ο διάλογος που περιλαμβάνεται στη δικογραφία στις 6 Ιουλίου του 2011 «καίει» τον γνωστό ηθοποιό, καθώς καλεί τον τοκογλύφο Γιώργο Πολυμέρη για να διαπιστώσει αν ο «γνωστός» του που δανείστηκε χρήματα ήταν «συνεπής» στις… υποχρεώσεις του.
Πολυμέρης: Που είσαι, ρε Μίχο; Τι λέει;
Ιατρόπουλος: Τι γίνεται, αγορίνα μου; Στα ‘δωσε τα λεφτά ο άλλος;
Πολυμέρης: Τι να δώσει η ρόμπα, ρε φίλε; γ@μ.. τα, για φάπες είναι, να πούμε.
Ιατρόπουλος: Τι; Ούτε έναντι; Τίποτα;
Πολυμέρης: Τίποτα, ρε, τίποτα... Ούτε μισό ευρώ.
Ιατρόπουλος: Α, θα τον γαμ... εγώ τώρα! Εντάξει, ας το σε μένα, αγόρι...
Πολυμέρης: Κάτι με είπε ο Γιάννης, τι, τι (δυσνόητο). Ποιοι είναι αυτοί;
Ιατρόπουλος: Εντάξει, θα ανέβω εγώ το βράδυ και θα δούμε τώρα. Δηλαδή είναι φουσκωτοί, είναι ο ένας, είναι δύο και πέντε, είκοσι δύο χρόνων, ο άλλος είναι ένας χοντρός, πάλι ψηλός, που κοπανάει το παιδί, τον παίρνει τα κινητά, του πήρα τα γυαλιά, του πήρα τα λεφτά.
Πολυμέρης: Να τους τρομοκρατήσουμε, τα μαλακ..., να μην ξαναμπερδευτούνε.
Ιατρόπουλος: Θα, θα πάω απ’ τον Σταύρο, θα γίνω «αστακός», σου λέω, «αστακός» όμως. Θα φορτωθώ και (δυσνόητο) θα τα γαμήσω δηλαδή θα, θα κάνω καμιά μαλ... χοντρή, να πούμε.
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: