ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

"Λουκέτο" στα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής!!!

Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα της Football League 1 και 2 (πρώην Β΄ και Γ΄ Εθνική). O ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι περιμένει λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο και υποστηρίζει ότι την Τετάρτη δεν θα γίνουν τα ματς της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με ενότητα και σύμπνοια, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League 1 και 2, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στις προσεχείς αναμετρήσεις των πρωταθλήματων όπου μετέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόγνωσης για το γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της ασφάλισης για τους ίδιους και τα προστατευόμενα μέλη τους.
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ειδικά αυτών των δύο κατηγοριών, βιώνουν, έντονα όσο ποτέ άλλοτε, από την αρχή αυτής της σεζόν, πολλές και μεγάλες δυσκολίες σε ό, τι αφορά στην αντιμετώπισή τους στον οικονομικό τομέα. Καταλαβαίνουμε ότι η χώρα ζει μια πρωτοφανή κρίση.
Ολα τα βάρη ωστόσο πέφτουν μόνο σε μας. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι εκτός όλων των άλλων οφείλουμε να ανεχθούμε να παίζουμε ανασφάλιστοι ή με μερική ασφάλιση, μόνο για τη διάρκεια των αγώνων, λες και δεν υπάρχουν προπονήσεις και μετακινήσεις, ασθένειες και άλλα προβλήματα, ή θαρρείς και δεν υπάρχουν καν τα προστατευόμενα από εμάς μέλη μας, τα παιδιά μας και οι σύζυγοί μας.
Είχαμε δώσει μια προθεσμία έως σήμερα το μεσημέρι. Αυτή εξέπνευσε χωρίς καν να μας δοθούν εγγυήσεις για οριστική και όχι αποσπασματική λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης. Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε και ανασφάλιστοι.
Με την τσέπη μας παίζουν, με τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας και των συζύγων μας δεν αντέχουμε να παίζουν άλλο, με ρίσκο στο οποίο το δακύβευμα είναι όχι πια η επιβίωσή μας, αλλά η ύπαρξή μας. Με προσωρινές λύσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν μετέχουν στα πρωταθλήματα της Football League 1 και 2, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και την 15η αγωνιστική της Football League.
Αγώνες δεν θα γίνουν εάν δεν δοθεί οριστική λύση. Δεν παίζουμε την Τετάρτη και για όσο χρειαστεί.
Ζητούμε τη συνεργασία όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ώστε να στείλουμε δυνατά το μήνυμα ότι στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό πάνω από όλα είναι η ζωή».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: