ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο Ελληνικός λαός πεινά και το Παπανδρέικο ζει το δικό του όνειρο...

Στην "σέντρα" βγάζει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", την χλιδάτη ζωή του "συγγραφέα" Νίκου Παπανδρέου, την στιγμή που πολλοί του χρεώνουν παιχνίδια με τα cds.
Πανάκριβα αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και υπηρετικό προσωπικό. Αυτή είναι η χλιδάτη ζωή του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει αύριο, ο Νίκος Παπανδρέου σε καιρούς που δύσκολα οι Έλληνες τα φέρνουν βόλτα και το 25% του πληθυσμού σύμφωνα με έρευνες ζει στα όρια της φτώχεια, αυτός ζει μια χλιδάτη ζωή.

Κυκλοφορεί με Porche Carrera Cabrio και με τζιπ BMW 4Χ4, ζει σε βίλα στην Εκάλη 530 τ.μ. με πισίνα, ιδιωτικά σχολεία από τα πιο ακριβά για τα παιδιά του και Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό. Η εφημερίδα αναφέρει πως η χλιδάτη ζωή στοιχίζει σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς γύρω στις 15.000 ευρώ το μήνα, όσο περίπου 20 μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και αναρωτιέται εάν τα βιβλία που έχει γράψει ο Νίκος Παπανδρέου, μερικά από τα οποία έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες, αλλά και κάποιες άλλες δουλειές που έχει... κάνει του προσφέρουν τόσο μεγάλο εισόδημα, για να κάνει μια τόσο χλιδάτη ζωή, τη στιγμή που οι άστεγοι γίνονται ακόμη περισσότεροι και οι Έλληνες κάνουν ουρές στα συσσίτια για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ.
apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια: