ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τίτλοι τέλους για την Ελένη Φουρέιρα και τον Δημήτρη Γούτο!!!

Η σέξι τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», δεν είναι πλέον μαζί.
Το λαμπερό ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια και παρ' ότι κάποια περίοδο στο ενδιάμεσο είχε επέλθει μια κρίση στη σχέση του, είχε καταφέρει να την ξεπεράσει και έδειχνε πάλι ερωτευμένο.

Ωστόσο, τώρα οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν και να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.
Οπως μαθαίνουμε μάλιστα από ανθρώπους που είναι κοντά στο ζευγάρι, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε έγινε κάποιος έντονος καβγάς ανάμεσά τους, απλώς η σχέση είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της και αμφότεροι προτίμησαν προτού ξεκινήσουν οι διαξιφισμοί και τα προβλήματα, να λύσουν τον δεσμό τους παραμένοντας δύο καλοί φίλοι.
Για του λόγου το αληθές, την Κυριακή το βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα εθεάθη να διασκεδάζει χωρίς τον σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης Studio» όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος.
Στο πλευρό της ήταν ένας μελαχρινός κύριος που, αν και πολλοί πιθανόν να υπέθεσαν πως είναι ο Δημήτρης Γούτος, πρόκειται για τον κολλητό φίλο και κομμωτή της Αλέξανδρο Στυλιανό. Η τραγουδίστρια, παρ' ότι χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, είχε πολύ ανεβασμένη διάθεση και δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.
Αν και η Ελένη Φουρέιρα αποφεύγει γενικότερα να μιλάει για τα προσωπικά της, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μη με ρωτήσετε αν ισχύουν οι φήμες... Νομίζω ό,τι και να σας απαντήσω είναι... Εντάξει... και; Εξάλλου, είμαι αρκετά μικρή για να μπορώ να πω κάτι σίγουρα για τη ζωή μου, να μπω στη διαδικασία να κάνω ανακοινώσεις όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ωραίο... Οταν θα παντρευτώ λοιπόν, θα είστε όλοι καλεσμένοι, θα είστε όλοι εκεί, θα το ξέρετε όλοι (γέλια). Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι με έχουν βοηθήσει, με τον τρόπο τους ο καθένας. Είτε με διαφήμιση κάποιοι είτε με δυσφήμηση κάποιοι».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: