ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη Σαλιαρέλη: "Ναι μας έδειρε ο Μαρινάκης αλλά τον δείραμε και μεις"

Μια μυθική συνέντευξη έδωσε ο βασιλιάς των ρουμπινιών Αργύρης Σαλιαρέλης στο zougla.gr
Είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι μπροστινός, δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ότι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου, με την τύχη μου θες, την ικανότητα μου θες, αλλά μόνος μου και δεν χρωστώ σε κανέναν, πολιτικό ή επιχειρηματία».

«Ο Μαρινάκης βάζει… τρικλοποδιές στον Ξενιάδη»
Αν και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, ο κ. Σαριαρέλης δεν έκρυψε την αντιπαλότητά του

με το σημερινό αφεντικό της ομάδας του λιμανιού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτόν, θεωρεί ως υπαίτιο των εμποδίων που εμφανίζονται για την εξαγορά της ΑΕΚ από τον Βασίλη Ξενιάδη.
Ακόμη χειρότερα τον θεωρεί και ως υποκινητή και ενορχηστρωτή των δημοσιευμάτων και κινήσεων στον χώρο του ποδοσφαίρου που σαν στόχο έχουν την υπονόμευση του deal, αλλά και την προσωπική απαξίωση του Ξενιάδη αλλά και του ιδίου.
Αναφέρεται επί μακρόν σε δύο βίαια επεισόδια που προκαλούν σοκ και τα οποία έλαβαν χώρα το ένα στις Τζιτζιφιές, κοντά στον Ιππόδρομο και το άλλο σε χώρο που ελέγχεται από τον εφοπλιστή Μαρινάκη.
Πρωταγωνιστές και στα δύο επεισόδια, οι μπράβοι αλλά και οι δύο αντίπαλοι. Η ορολογία είναι ποδοσφαιρική, αλλά το περιεχόμενο των συμβάντων ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο λύνονται ή περιπλέκονται οι διαφορές. «Ισοπαλία 1-1», λέει ο Αργύρης Σαλιαρέλης περιγράφοντας την κόντρα κορυφής με τον Μαρινάκη. Ισοπαλία μεν, αλλά με σκισμένα πουκάμισα, με παντελόνια ρετάλια, σπασμένες καρέκλες και γραφεία, φωνές, γρονθοκοπήματα και τέλος η… βεντέτα.
«Τα ξέρει όλα ο Μπιτσαξής»
Ο κ. Σαλιαρέλης ομιλεί και για το παράνομο στοίχημα και τα στημένα παιχνίδια. Για τον κ. Μπιτσαξή, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τα «λαμόγια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, βγάζοντας στη σέντρα

τους θεσμικούς και τις παραφυάδες τους, ενώ αποκαλύπτει συνάμα πώς «υπάρχει και τρίτη κασέτα» με ότι αυτό συνεπάγεται και που μπορεί να σημαίνει για εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο του παράνομου στοιχήματος και του στημένου τζόγου.
Η συνέντευξη του κ. Σαριαρέλη στη «zougla.gr» αρχίζει βεβαίως από τα ερωτήματα που προκαλεί η επικαιρότητα και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών φύλλων. Για το επεισόδιο με την «επιδρομή» δέκα μπράβων σε γραφεία στις Τζιτζιφιές αλλά και την συνέχεια με τα αντίποινα και την επιδρομή 30 μπράβων εναντίον του εφοπλιστή. Δύο ιστορίες που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία με μπρατσωμένους γορίλες. Μόνον που στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με προέδρους συλλόγων, παράγοντες της οικονομίας, σοβαρούς επιχειρηματίες και… στην περίπτωση του εφοπλιστή τουλάχιστον και με πολιτικές προεκτάσεις, φιλίες και κουμπαριές.
To δεύτερο κεφάλαιο αφορά την εξαγορά της ΑΕΚ, τον αγοραστή που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Ξeνιάδη, αλλά και τον εφοπλιστή Μαρινάκη, ο οποίος κατά τον κ. Σαλιαρέλη εμποδίζει συστηματικά και με κάθε τρόπο την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.Το τρίτο κεφάλαιο οδοιπορεί στα σκοτεινά σοκάκια των στημένων αγώνων. Σε αυτήν την υπόθεση ο Αργύρης Σαλιαρέλης ξέρει πολλά και γνωρίζει ακόμη περισσότερα ως φαίνεται. Παρακολουθείστε και κρατείστε την αποκάλυψη στην οποία προβαίνει για την ύπαρξη και τρίτης κασέτας με στοιχεία τα οποία παραπέμπουν σε επίμαχα και αρκούντως αμφιλεγόμενα ντέρμπι.
Υπόθεση… Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως

Βεβαίως, μία τέτοια συνέντευξη δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ χωρίς να αναφερθούμε στην υπόθεση εξαγοράς της ΑΕΚ. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που απευθυνθήκαμε στον κ. Σαλιαρέλη.
Ο ίδιος αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην διοίκηση αυτής της ομάδας αν ολοκληρωθεί το σχέδιο εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου.
Επιμένει πως ενεργεί συμβουλευτικά στηρίζοντας τον φίλο και συνεργάτη του Βασίλη Ξενιάδη.Στο τέλος ο Αργύρης Σαλιαρέλης αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην Super League. Όπως αποκάλυψε σε λίγο καιρό το όνομά του θα εμπλακεί με τα διοικητικά των Πειραιωτών. Περισσότερα δεν αποκάλυψε, όμως υποσχέθηκε πως θα το κάνει στο μέλλον.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: