ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Υπό διάλυση η ΑΕΚ!!!

Περισσότερο ορατό από ποτέ είναι το φάσμα της διάλυσης, αγωνιστικής και οικονομικής, για την ΑΕΚ. Η σωτηρία από τους Άραβες δεν θα έρθει, αφού οι όποιες επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπούσε ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και με τις δύο άλλες εταιρείες από τον αραβικό κόσμο, έχουν πλέον «παγώσει» και η ΠΑΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Νίκος Νοτιάς αρνείται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ, οι Supporters αποδείχτηκαν ένα αποτυχημένο εγχείρημα που απλώς «φορτώθηκε» τις μετοχές του Πέτρου Παππά και ο Σταύρος Αδαμίδης προετοιμάζεται για… ηρωική έξοδο.
Το κενό εξουσίας που θα προκύψει προσεχώς, καλείται να καλύψει ένα άτομο που τουλάχιστον θα καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του. Η «Original 21» έκανε γνωστό πως έχει ένα τέτοιο άτομο στα υπόψη και ήδη κυκλοφόρησε φημολογία για τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Κωστή. Ο πρώτος, ωστόσο, δηλώνει άγνοια επί του θέματος. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν», τόνισε ο θρύλος της ΑΕΚ, που δεν θα έλεγε όχι να βοηθήσει σε μία νέα προσπάθεια, αλλά υπό προϋποθέσεις, όπως η οικονομική στήριξη από έναν ή περισσότερους επενδυτές.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: