ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ως το τέλος της σεζόν ο Ζαραδούκας!

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι επίσημα από σήμερα και ως το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Ζαραδούκας.
Ο διεθνής αριστερός μπακ παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στον «Αγιαξ της Ηπείρου» και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια των «κυανόλευκων» για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος αμυντικός άρχισε τη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, έμεινε όμως ελεύθερος μετά τον οριστικό υποβιβασμό της θεσσαλικής ομάδας στη Δ΄ εθνική και υπέγραψε τον Οκτώβριο στους πρωταθλητές, όπου όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει δυναμική και αρκετό κόσμο που τον βοηθάει σε κάθε αγώνα.
Εγώ είμαι έτοιμος να συμβάλλω όσο μπορώ προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Η χρονιά δεν είναι εύκολη, ωστόσο με συνολική προσπάθεια και με δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδια που έχει θέσει ο ΠΑΣ από την αρχή της σεζόν.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη, αλλά και τον κ. Αναστασιάδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου», ανέφερε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Ζαραδούκας, που αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννενα και από αύριο θα ενταχθεί στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: