ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πουλάει Μανωλά η ΑΕΚ στην Έβερτον!!!

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον...αφού οι Βρετανοί επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση. Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας τα ζαχαρωτά απέστειλαν νέα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού η οποία φτάνει τις 600.000 ευρώ, συν 400.000 ευρώ όταν ο ποδοσφαιριστής φτάσει τις 20 συμμετοχές και συν500.000 ευρώ όταν φτάσει τις 40.

Από κει και πέρα, μπορεί οι άνθρωποι της διοίκησης να τόνιζαν ότι δεν θα παραχωρηθεί άλλος αμυντικός μετά την φυγή του Χουάν Κάλα όμως δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση της ομάδας του Λίβερπουλαφού τα χρήματα κρίνονται ικανοποιητικά την ίδια στιγμή που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χαθεί οποδοσφαιριστής το καλοκαίρι δίχως να βάλει ευρώ στα ταμεία της σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τα οικονομικά του συλλόγου.
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Θρασύβουλος διατηρεί το 30% της μεταπώλησης του νεαρού άσου, επομένως η Ένωση θα πάρει το ποσό των 420.000 ευρώ εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία. Στο ενδεχόμενο επομένως που ο Κώστας Μανωλάς παραχωρηθεί στην Έβερτον η ΑΕΚ θα απομείνει στο ρόστερ για την αμυντική γραμμή με τους Τραϊανό Δέλλα τον νεαρό Μπουγαΐδη καθώς και με τον Ισλανδό Χέλγουνσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κωστένογλου.
Sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: