ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο βίντεο: Αυτιστικό αγόρι ξυλοκοπείται από συμμαθητές του

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα βίντεο το οποίο την επίθεση που δέχθηκε δείχνει ένα αυτιστικό 11χρονο αγόρι από συμμαθητές του ενώ περίμενε το σχολικό λεωφορείο.
Ο Kaleb Kula,αποτελεί άλλο ένα θύμα σχολικής βίας και όπως δήλωσαν οι γονείς του, ο εφιάλτης αυτός στο σχολείο του Elkton στο Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών κρατά χρόνια…

Συνομήλικοι του αυτιστικού αγοριού τον κορόιδευαν, βρίζοντας και μειώνοντάς τον για ακόμα μία φορά ενώ παράλληλα τον χτυπούσαν στο κεφάλι.
Μόνο ένας συμμαθητής του Kaleb δεν συμμετείχε στο περιστατικό καθώς το τραβούσε με το κινητό του. Στην συνέχεια το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Στο βίντεο διακρίνεται ένα αγόρι, η ταυτότητα του οποίου είναι ακόμα άγνωστη, να ρίχνει μπουνιά στον Kaleb Kula….
Oι υπόλοιποι τον αποκαλούσαν «ομοφυλόφιλο», τον έσπρωχναν και τον κλωτσούσαν.
Οι γονείς του παιδιού είχαν επικοινωνήσει πάρα πολλές φορές με το σχολείο καταγγέλλοντας τις επιθέσεις που γίνονταν στο παιδί τους.
Όμως παρόλ αυτά δεν είχε γίνει κάτι…
O ανήλικος που χτύπησε τον Kaleb κατηγορήθηκε για κακοποίηση δεύτερου βαθμού.
Πάντως τα περιστατικά βίας στα σχολεία έχουν αυξηθεί ανησυχητικά πολύ και πέρα από τους καθηγητές και οι γονείς θα πρέπει να συζητούν με τα παιδιά τους ώστε να αποφεύγονται τέτοιες συμπεριφορές… που μπορεί να αποβούν μοιραίες για την σωματική αλλά και ψυχική υγεία ενός ανήλικου.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: