ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αυξάνουν και πάλι τις τιμές στα διόδια!!!

Την ώρα που η κρίση φέρνει αλλεπάλληλες μειώσεις στα εισοδήματα των νοικοκυριών… οι υπεύθυνοι των διοδίων δεν «χαμπαριάζουν» και αποφασίζουν «σύμφωνα με τον νόμο», όπως αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους την αύξηση των τιμών των διοδίων!!!

Οι οδηγοί που αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν τα διόδια θα δουν «φουσκωμένη» την τιμή από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αφού οι τιμές θα ισχύσουν από 1η Φεβρουαρίου.
Στον σταθμό διοδίων Αγίας Τριάδας (περιοχή Θερμοπυλών), στους σταθμούς διοδίων Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και Γέφυρας Μάναρη, στα διόδια Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας, Οινοφύτων, Θήβας, Τραγάνας οι αυξήσεις θα είναι της τάξεως από 10 έως 20 λεπτά. Παρόμοιες θα είναι οι αυξήσεις και στην Εθνική Οδό Αθήνων - Κορίνθου.
Οι οδηγοί μηχανών θα πληρώνουν από 0,85 λεπτά (διόδια Αφιδνών) έως 1,80 ευρώ (διόδια Θήβας).
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πληρώνουν από 1,20 (Καπανδρίτη) έως 2,55 (Θήβα), ενώ πιο τσουχτερές θα είναι οι τιμές για τα φορτηγά οχήματα που θα φτάνουν και τα 9 ευρώ.
Τα μεγαλύτερα ποσά όμως θα πληρώνουν οι οδηγοί στην Αθηνών - Κορίνθου, όπου για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα οι τιμές διαμορφώνονται στα 2,20 ευρώ, στα αυτοκίνητα στα 3,20 ευρώ και στα οχήματα με περισσότερους από τέσσερις άξονες στα 11,40 ευρώ!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: