ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Εμείς πάντως θα ψηφίσουμε Τζούλια Αλεξανδράτου δαγκωτό!!!

Πάλι έκανε το θαύμα της η Τζούλια αυτό το κορίτσι χτυπάει πάντα την κατάλληλη στιγμή!
Τώρα που έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τα PSI, τα CDS, την ενδεχόμενη πτώχευση, τον ηγέτη που δεν έρχεται ποτέ…για να μας σώσει…εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και κάνει πάλι το θαύμα της!
Σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι της στην Κύπρο η Τζούλια, δήλωσε στο site onlycy.com, ότι ετοιμάζεται να φτιάξει ένα πολιτικό κόμμα.
Και πιο συγκεκριμένα είπε:

«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις…»
Τάδε έφη Τζούλια και ξεσήκωσε θύελλες…η αλήθεια είναι ότι, όντος…ποτέ δεν ξέρεις…έτσι όπως καταντήσανε την Ελλάδα….ίσως όλοι να χρειαζόμαστε την Τζούλια μας για να επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: