ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ε. Μενεγάκη: Με ποιον μιλούσε στο κινητό κατά την διάρκεια της εκπομπής;

Είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια. Εχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ, ενώ πρόσφατα την είδαμε στο πλευρό και του Λάκη Λαζόπουλου. Όμως, η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να εκτελέσει άψογα χρέη και γραμματέα! Αυτό αποκάλυψε η ίδια κατά την σημερινή της εκπομπή, όπου σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε κανονικότατα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης 05/12) στον Πέτρο Φιλιππίδη, χτύπησε στον αέρα το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού. «Ποιος δεν βλέπει Μενεγάκη;» ρώτησε ο πρωταγωνιστής την Ελένη, προσθέτοντας ότι αυτός που σίγουρα δεν τους έβλεπε εκείνη την ώρα ήταν ένας μεσίτης που τον έπαιρνε τηλέφωνο. «Mπορώ να απαντήσω; Να πώ ότι είμαι έξαλλη;» ρώτησε η Ελένη που δεν δίστασε να απαντήσει η ίδια στον άνθρωπο που ζητούσε να μιλήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Παρακαλώ… γειά σας… Δεν είμαι η Ελπίδα, η γυναίκα του Πέτρου, Ελένη Μενεγάκη ονομάζομαι, κάνω την γραμματέα του σήμερα!», είπε η Ελένη στον άνθρωπο, που προφανώς νόμιζε ότι μιλούσε με την σύζυγο του ηθοποιού και όπως φάνηκε ζήτησε συγγνώμη γιατί κατάλαβε ότι διέκοψε μια συζήτηση. Αυτό που δεν κατάλαβε ήταν ότι η συζήτηση ήταν τηλεοπτική και μάλιστα… ζωντανή!
«Μην το υποθέτετε ότι μας διακόπτετε, μας διακόπτετε και μας ακούν και πάρα πολλοί άνθρωποι γιατί είμαστε στον αέρα. Ο κύριος Μέξης! Καλή χρονιά και σε σας, να’στε καλά αντίο σας…» είπε χαμογελαστή η Ελενίτσα, καθησυχάζοντας τον άνθρωπο ότι δεν τρέχει τίποτα που τους διέκοψε στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: