ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Επίτιμος πρόεδρος του ΟΦΗ ο Κουράκης!!!

Επίσκεψη στο Μέγαρο της Λότζια έκαναν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ για να ευχηθούν και να δώσουν τα δώρα για την ονομαστική του γιορτή στον Γιάννη Κουράκη. Η διοίκηση των Κρητικών χάρισε μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο «4» και το όνομα του αλλά και την τιμητική θέση του επίτιμου προέδρου του συλλόγου στον Δήμαρχο Ηρακλείου.

Μάλιστα, συζητήθηκε και το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους τα μέλη της διοίκησης έτσι ώστε να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που έχει οριστεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι τα χρήματα που πρέπει να μπουν στα ταμεία του συλλόγου έτσι ώστε να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα η ομάδα και να μπορεί να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της για τη νέα σεζόν.


Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Β. Ξημέρης απευθυνόμενος στο κ. Γιάννη Κουράκη του είπε:
«Θέλουμε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή. Με ομόφωνη απόφαση τα μέλη της Δ.Ε. σας ανακηρύσσουν επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ-ΟΦΗ ως φυσικό πρόσωπο, ως δήμαρχο Ηρακλείου που μας τιμάει να είσαστε μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Ξέρουμε το μεράκι σας για τον αθλητισμό και την ειλικρινή αγάπη σας στον ΟΦΗ και θέλουμε να είσαστε κοντά στη νέα ενωτική προσπάθεια που γίνεται.»


Ο κ. Κουράκης από την πλευρά του στις δηλώσεις του τόνισε :
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική απόφαση που πήρατε. Ξέρετε ότι έχω κάνει το δικό μου αγώνα για τον ΟΦΗ. Όμως δεν πρέπει να γυρνάμε πίσω. Είναι δύσκολες ώρες για όλη την Ελλάδα και φυσικά για τον ΟΦΗ. Εύχομαι σε όλους σας κάθε επιτυχία στη προσπάθεια που έχετε αναλάβει. Με δεδομένη τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πιστεύω ότι θα πρέπει να έχετε στόχο από πολλούς να ζητήσετε λίγα. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Μπορεί να γίνει ένας προγραμματισμός που θα βοηθήσει στη προαναφερόμενη κατεύθυνση. Είσαστε όλοι καταξιωμένοι στη κοινωνία μας και ο καθένας χωριστά στο χώρο που κινείται. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη δύσκολη αποστολή σας και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: