ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Γ.Σ.Γ. ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΕΜΙΓΙΑΝ

Ο Γ.Σ.Γρεβενών έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Αρμενικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (AAF), την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στην πόλη των Γρεβενών. Ο κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άλμα εις μήκος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γ.Σ.Γρεβενών και.... μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου θα συναντήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο σκοπός της φιλοξενίας από τον πρόεδρο Ιορδάνη Καραϊορδανίδη και του δ.σ. του Γ.Σ.Γρεβενών είναι η δημιουργία μιας σχέσης συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Αρμενικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (AAF), επίσης ο πρόεδρος και το δ.σ. θα προσπαθήσουν να παραβρεθεί ο Ρομπέρτ Εμιγιάν στην προπόνηση του τμήματος στίβου την Παρασκευή στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών με την προοπτική της δημιουργίας σωστών προτύπων στους αθλητές του συλλόγου.
Στην συνέχεια το πρόγραμμα της φιλοξενίας συμπεριλαμβάνει διανυκτέρευση, σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους φίλους του βουνού και των χειμερινών σπορ στην Ελλάδα, σύμφωνα με την διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia, στην εκπληκτική περιοχή της Βασιλίτσας Γρεβενών.
Ο Ρομπέρτ Εμιγιάν γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1965, στο Γκιουμρί της Αρμενίας. Υπήρξε αθλητής στο άλμα επί μήκος, με μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ από το 1987 με άλμα 8,86. Τον Μάιο του 2010 εκλέχθηκε πρόεδρος της Αρμενικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού (AAF) και έχει ως όραμα να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης για τους νέους της Αρμενίας ώστε να μπορούν να γυμνάζονται και να εξελίσσονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: