ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο Ρικάρντο Φερνάντες στον Παναιτωλικό!

Ο ποδοσφαιριστής Ρικάρντο Φερνάντες είναι από σήμερα παίχτης του Παναιτωλικού.
Γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 21 Απριλίου 1978 και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας του (μεταξύ άλλων Ζιλ Βιθέντε, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ακαντέμικα) και στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΛ). Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Μέταλουρ Ντόνετσκ.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε για έξι μήνες, ήταν μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πόρτο (2003-2004), όπου αγωνίστηκε σε 13 ματς κυρίως σαν αλλαγή του Ντέκο, στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο EMILEON SportCenter και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον προσεχή Ιούνιο. Επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του. Θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας από την προσεχή Τρίτη.
Το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι ευτυχισμένος που καταλήξαμε σε συμφωνία. Επέλεξα τον Παναιτωλικό γιατί μου έκανε την καλύτερη πρόταση και μου άρεσε αυτό που είδα εδώ. Πιστεύω ότι εδώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και το καλύτερο περιβάλλον για δουλειά. Ξέρω ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς φίλους και θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της».
agrinioculture.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: