ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο..

Δύσκολες στιγμές περνά ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς
έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.
Η υγεία του ανθρώπου που υπεραγαπούσε ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση λίγες ώρες πριν από την έλευση του νέου έτους, και αμέσως τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν… Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο θάνατος τον νίκησε και τον πήρε μακριά από τους αγαπημένους του. Αφησε την τελευταία του πνοή μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος ήταν στρατηγός εν αποστρατεία της Ελληνικής Χωροφυλακής, και τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Σωτήρης, επίσης γνωστός δημοσιογράφος, του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Τον επισκέπτονταν συχνά και φρόντιζαν να είναι πάντα στο πλευρό του και να μην του λείπει τίποτα.
Μάλιστα, πολλές φορές ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έδειχνε τη μεγάλη αγάπη του για τον πατέρα του μέσα από τις εκπομπές του κάνοντας αναφορές σε συμβουλές που του έδινε. Ο εκλιπών καταγόταν από το Λεόντιο Αχαΐας και διέμενε μαζί με τη σύζυγό του, Ευγενία, στην Αβυθο Συμπολιτείας. Συγκλονισμένοι οι δύο γιοι του, ο εγγονός του, συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν το πρωί της Δευτέρας στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε στον τόπο όπου έμενε και αγαπούσε, στην Αβυθο Συμπολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: