ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερό Το Σαββατοκύριακο!!!

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη
Σάββατο 21-01-2012
Καιρός: αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.
Τα φαινόμενα το πρωί στα δυτικά, το μεσημέρι πρόσκαιρα στη Θράκη και το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους έντονα. Από το μεσημέρι σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά και βόρεια και το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Κυριακή 22-01-2012
Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 7 στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.


Δευτέρα 23-01-2012
Καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Τρίτη 24-01-2012 και Τέταρτη 25-01-2012
Καιρός: άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις νότιες κυρίως θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που την Τετάρτη σταδιακά θα στραφούν σε βορείους με τάση ενίσχυσης.
Θερμοκρασία: σε πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: