ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Χρύσπας!

Στην κοιλιά έκανε πλαστική, τα μπούτια της έβγαλε έξω η Χρύσπα, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας μας ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Γιώργο Τσαλίκη στην Ελένη, με ένα μαύρο σορτσάκι γεμάτο πούλιες και see-through μπλουζάκι. Με την διαφορά ότι κανείς δεν κατάλαβε γιατί η τραγουδίστρια, που δεν φημίζεται για τα ιδιαίτερα λεπτά της πόδια έβαλε σορτσάκι για να τραγουδήσει.

Έχασε, σου λέει, επτά κιλά το τελευταίο διάστημα και θέλησε να δείξει πόσο πολύ έχει αδυνατίσει, βάζοντας σορτσάκι. Η hot και σέξι εμφάνιση βέβαια δεν συνάδει ποτέ με το αφαιρετικό. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι όσο περισσότερα βγάζουμε, ή αν θέλετε, όσο λιγότερα φοράμε για να βγούμε στην τηλεόραση, τόσο περισσότερο φαίνεται εάν είμαστε αδύνατες ή όχι. Εξάλλου, το ωραίο σώμα αναδεικνύεται ό,τι και να φορέσεις, όχι εάν απαραίτητα τα... βγάλεις όλα έξω.
Η Χρύσπα και άλλος ένας βρήκαν ωραίο αυτό με το οποίο εμφανίστηκε στην Ελένη. Ποιος ήταν αυτός; Ο σκηνοθέτης της εκπομπής, που σαν να μην έφτανε το μπούτι που μας «έσκασε» μεσημεριάτικα, ήθελε να το «διαβάσει» κιόλας από κάτω προς τα πάνω, μην τυχόν και μας ξεφύγει κανένας πόντος από το καλσόν της ερμηνεύτριας. Και δως του το «διάβασμα» του πλάνου από εδώ, και να’ σου από εκεί, το πήγαιν-έλα της κάμερας πήγε «σύννεφο». Το είδαμε κύριε σκηνοθέτα, το είδαμε, το εμπεδώσαμε. Το γεγονός ότι το βλέπαμε σε όλες τις πιθανές εκδοχές δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα ήταν και αισθητικά όμορφο. Αφήστε πού πήγαινε από την μία άκρη του πλατό στην άλλη, γιατί όσο να το πεις, μια σύγχυση με τις κάμερες και το πότε έβγαινε για να τραγουδήσει, την είχε...
Και άντε πες το έβαλε το σορτσάκι. Επρεπε να έχει και πούλιες; Πρώτον βγήκε στις τρεις το μεσημέρι και δεύτερον ΚΑΙ τα Χριστούγεννα ΚΑΙ η Πρωτοχρονιά, αν δεν το θυμάστε… πέρασαν βρε! Τουτ’ έστιν, τα γιορτινά πηγαίνουν σιγά σιγά στην άκρη. Αλλά, εδώ που τα λέμε, αν το καλοσκεφτεί κανείς κι αυτοί οι καλλιτέχνες πρέπει κάπου να τις βάλουν τις πούλιες… Αφού βραδινά σόου δεν γίνονται πια. Και εάν γίνουν, δύσκολα τους καλούν. Να μην τα βάλουν κι εκείνοι να τα δείξουν;
Θυμίζουμε ότι ΤΟ 2008, η Χρύσπα είχε διαγωνισθεί στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision. Τότε, τα… άκρα της είχαν γίνει και πάλι αντικείμενο σχολιασμού, παρά το γεγονός ότι ήταν πραγματικά πιο αδύνατη από ποτέ και είχε επιλέξει ένα άλλο σέξι ρούχο και πάλι πολύ κοντό.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: