ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στα όρια της διάλυσης η ποδοσφαιρική ΑΕΚ

Έτοιμη προς διάλυση μοιάζει η ΑΕΚ αφού εκτός από τα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ενωση αναμένεται να υπάρξουν λίαν συντόμως και (επιπλέον) τριγμοί εκ των έσω και δη τους ποδοσφαιριστές. Η δυσαρέσκεια πολλών παικτών είναι τόσο έντονη που σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων τους και λύση στο οικονομικό αδιέξοδο θα προβούν σε προσφυγές.

Οι Κιτρινόμαυροι θα περιμένουν να ολοκληρωθεί πρώτα η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 18 Ιανουαρίου και αναλόγως τις εξελίξεις θα κινηθούν ανάλογα. Τα πράγματα φαίνεται να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο αν λάβουμε υπόψιν μας και τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Φαμπιάν Βάργκας να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την παραμονή στην οικία του καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει κάποια ενοίκια για το σπίτι που μένει ο Κολομβιανός άσος!
Είναι λογικό λοιπόν οι παίκτες να σκέφτονται σε καθημερινή βάση το τι μέλλει γενέσθαι για την κατάσταση που επικρατεί αφού θέλουν να διασφαλίσουν το μέλλον τους με την λύση της αποχώρησης από τον σύλλογο να μοιάζει για πολλούς πλέον ως… απαραίτητη. Από την πλευρά της διοίκηση συνεχίζει το ίδιο… τροπάριο λέγοντας στους ποδοσφαιριστές να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή λέγοντας πως θα βρεθεί λύση στην ομάδα και πως θα καταβάλλει μέσα στον Γενάρη (2012) ένα μικρό μέρος από τα χρήματα που τους οφείλει.
Πάντως όσο και αν ελπίζουν οι διοικούντες της ΠΑΕ ότι θα υπάρξει κάτι ουσιαστικό κάτι τέτοιο δεν φαίνεται προς το παρόν καθώς εκτός από την δυσπιστία τους για την οικονομική επιφάνεια του Βασίλη Ξενιάδη έχουν να «αντιμετωπίσουν» και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δια στόματος Πάνου Μπιτσαξή διαμήνυσε ότι θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να δώσει το «ok» σε οποιαδήποτε αγοροπωλησία κάποιας ΠΑΕ. Την Παρασκευή (6/1) θα έχουν συνάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ με εκπροσώπους του Βασίλη Ξενιάδη ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ο υποψήφιος Ελληνας επενδυτής μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την Ενωση ενώ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τους Αραβες δεν υπάρχει κάτι νεότερο.
Τέλος, την Πέμπτη (5/1) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (7/1) με τον Λυμπερόπουλο με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να επικεντρώσει τους παίκτες του στο πως θα επικρατήσουν των Βοιωτών. Ο Ελληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Λυμπερόπουλο που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του αλλά θα έχει στην διάθεσή τους Καράμπελα, Αραμπατζή και Μανωλά που εξέτισαν τις ποινές τους καθώς και τους Βάργκας και Δέλλα που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Δόξα για λόγους προφύλαξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: