ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νέο διαζύγιο - βόμβα: Διάσημο μοντέλο χωρίζει!

Τι κι αν μέχρι πρόσφατα δήλωναν τρελά ερωτευμένοι; Γνωστό μοντέλο και ο σύζυγός της αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, στο νέο διαζύγιο - «βόμβα» στη showbiz!
Το ζευγάρι που χωρίζει μετά από 6 χρόνια γάμου... είναι η... Heidi Klum και ο Seal, με το μοντέλο να καταθέτει την σχετική αίτηση και να επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές.
Το 38χρονο top model και ο 48χρονος τραγουδιστής ήταν ένα από τα πλέον ευτυχισμένα επώνυμα ζευγάρια και, μάλιστα, κάθε χρόνο ανανέωναν τους γαμήλιους όρκους τους με μία εντυπωσιακή τελετή.
Τα χαρτιά του διαζυγίου θα κατατεθούν την εβδομάδα που μας έρχεται στο δικαστήριο του Λας Άντζελες, ενώ η μεγάλη τους περιουσία ενδέχεται να καθυστερήσει την έκδοσή του. Βλέπεις, μόνο η Heidi έβγαλε 20 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι, ενώ άγνωστο είναι το εισόδημα του Seal!
Heidi Klum και Seal παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2005 και έχουν τρία παιδιά, ενώ δεν δίστασαν να κάνουν τον έρωτά τους... ντουέτο, αποτυπώνοντάς τον και σε video clip! Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν την περίοδο των Χριστουγέννων, οπότε και παραθέριζαν σαν... «πιτσουνάκια» στο πολυτελές θέρετρο του Aspen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: