ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Απεβίωσε ο Θωμάς Βουλινός...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα ο επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Θωμάς Βουλινός. Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών κι αφού έδωσε μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Θωμάς Βουλινός βρέθηκε στα κοινά του Δικεφάλου του Βορρά από το 1989 έως το 1996 και .. έμεινε στην ιστορία για τη μεγάλη κόντρα που είχε με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Παρέδωσε τα ηνία του συλλόγου στον Γιώργο Μπατατούδη και στο διάστημα της θητείας του ο ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε κάποιον τίτλο. Αναμνήσεις: το Σεπτέμβριο του 1990 σε ένα παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που νικούσε 3-0, πήρε την ομάδα από το γήπεδο και αποχώρησε. Ο Θωμάς Βουλινός μετά τις αποβολές του Μαγκντί Τολμπά και του Γιώργου Σκαρτάδου από τον διαιτητή Καραμάνη, κατέβηκε από τα επίσημα, έφτασε στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έδωσε εντολή στους παίκτες του να αποχωρήσουν από το γήπεδο (όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο)! Μάλιστα, στη συνέχεια ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών και πέντε αγωνιστικές χωρίς θεατές στην Τούμπα.
Ο Θωμάς Βουλινός, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους βιοτέχνες ενδυμάτων της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με το λιανεμπόριο, ιδρύοντας την αλυσίδα discount markets "MAX".

Δεν υπάρχουν σχόλια: