ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ζαγοράκης: 'Ενα βήμα πριν την έξοδο από τον ΠΑΟΚ...

Ολα όσα έγιναν προχθές στην Τούμπα, με τις αποδοκιμασίες από σημαντική μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» προς το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, έχουν φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ.
Κυκλοφορούσε μάλιστα έντονα χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία πως η αντίστροφη μέτρηση για τη φυγή του από την προεδρία της ομάδας έχει ξεκινήσει και τίποτε δεν πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα.
Μετά το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, είτε προκριθεί ο ΠΑΟΚ είτε όχι, ο Ζαγοράκης θα ανακοινώσει το τέλος του από τον σύλλογο.
Εκείνο που έχει ενοχλήσει περισσότερο τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ότι κάποιοι οπαδοί δεν αναγνωρίζουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει για να διατηρήσει το κλαμπ σε υψηλό επίπεδο. Ο Ζαγοράκης θεωρεί ότι του γίνεται πόλεμος εκ των έσω και ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που του βάζουν εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως θέλει για την ομάδα.
Βέβαια επικρατεί και η άλλη άποψη στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ, η οποία αναφέρει ότι ο Ζαγοράκης μετά την πώληση των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια αντιλαμβάνεται πως η δυναμική της ομάδας δεν είναι η ίδια με πριν, κάτι που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα ίσως να μην είναι τα προσδοκώμενα. Με απλά λόγια, εκτιμούν ότι ο Ζαγοράκης οραματίζεται… γκέλες, οι οποίες είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν όπλα στα χέρια των επικριτών του και ο πόλεμος εναντίον του θα γενικευτεί.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις λοιπόν ο Ζαγοράκης σκέφτεται πως είναι ό,τι καλύτερο για εκείνον να την… κάνει τώρα με το κεφάλι ψηλά, παρά τότε… κυνηγημένος.
Ολα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από μεθαύριο. Λογικά ο ισχυρός άντρας του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θα ρίξει λάδι στη φωτιά παραμονές του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Εν αναμονή των εξελίίξεων λοιπόν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ…
ΜΑΣΑΔΟ: ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ... ΠΡΩΤΑΡΗΣ
Μασάδο και επίσημα από χθες στον Αρη. Υπέγραψε μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο και στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή, έστω κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός είναι… πρωτάρης εκτός συνόρων της πατρίδας του!
Τον 56χρονο προπονητή (φωτ.) θα πλαισιώσουν οι Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες ως βοηθός προπονητή και ο Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο σε ρόλο γυμναστή. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στο εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, στο οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Σολτάνι και Παπαστεριανού, και του τιμωρημένου Καστίγιο.
Στο παρελθόν ο Μασάδο είχε προτάσεις από την Κίνα και από χώρες της Μέσης Ανατολής, τις οποίες όμως αρνήθηκε.
Το 2005 ανέλαβε τη Νασιονάλ Μαδέιρα και το 2006 την Ακαντέμικα. Η σεζόν 2007-2008 τον βρήκε στον πάγκο της Μπράγκα και στον δρόμο του Αρη. Μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν το 2011, όταν έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας με τη Βιτόρια Γκιμαράες και οδήγησε την ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: