ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η Jennifer Lopez χέρι – χέρι με το νεαρό της σύντροφο!!!

Πολύ έχουν σοβαρέψει τα πράγματα ανάμεσα στην Jennifer Lopez και τον Casper Smart. Το ζευγαράκι, είναι δεν είναι δυο - τρεις μήνες μαζί και πλέον έχουν γίνει… αχώριστοι!

Όπως σας γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες από το star.gr, τα δυο τους πήγαν ρομαντική κρουαζιέρα στο Μiami, ταξιδεύοντας με υπερπολυτελές γιοτ. Μαζί τους, και τα δίδυμα της JLo, τα οποία δεν αφήνει στιγμή μόνα τους.
Αφού λοιπόν έκαναν τις ζουζουνιές τους στο κότερο, στη συνέχεια βγήκαν στη στεριά και συνέχισαν τις… «αγαπούλες»!
Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, η 42χρονη σταρ, περπατά με τον 25χρονο χορευτή της, χεράκι χεράκι στους δρόμους του Miami, χωρίς να την νοιάζει τίποτα και κανένας.Ούτε καν οι φωτογράφοι που τους πήραν στο κατόπι!
Χαλαρή και άνετη, η Lopez όχι μόνο δεν θέλει να κρύψει τον έρωτα της, αλλά αν κρίνουμε και από τη στάση του σώματος της, είναι πολύ περήφανη γι΄αυτόν.
Ντυμένη casual και νεανικά, η JLo έκανε την βολτούλα της με τον νεαρό εραστή της, αναδεικνύοντας τις διάσημες καμπύλες της μέσα στο στενό τζιν που επέλεξε να φορέσει.
Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως ο λόγος που αποφάσισαν να βγουν από το υπερπολυτελές γιοτ, ήταν για ν΄αγοράσουν γυαλιά ηλίου από διάσημους σχεδιαστές φυσικά.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: