ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Kακοποίησαν σεξουαλικά φοιτητή λόγω ... αγώνα μπάσκετ

Ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ ο οποίος έκανε το «λάθος» να περάσει μετά το τέλος αθλητικού αγώνα μεταξύ του δικού του και του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, έξω από εστιατόριο όπου είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές του δεύτερου, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας.
Βίντεο που προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του εστιατορίου και ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον άτυχο φοιτητή να πέφτει θύμα κακοποίησης των συγκεντρωμένων φοιτητών. Μια φωνή ακούγεται από το πλήθος να λέει «η ζωή αυτού του παιδιού τελείωσε»!
Και σαν να μην έφταν όλα αυτά, αφού το θύμα χάνει τις αισθήσεις του, ένας από τους παρευρισκομένους που ακόμη δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για φοιτητή του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, αποκαλύπτει τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια τα βάζει πάνω στο πρόσωπο του αναίσθητου φοιτητή.
Το περιστατικό δεν αναφέρθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ωστόσο η έρευνα ξεκίνησε μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο το οποίο βέβαια σύντομα διαγράφηκε.
Το γεγονός ότι το θύμα δεν ανέφερε τα όσα συνέβησαν στην αστυνομία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να διαπιστωθούν κατηγορίες εναντίον του θύτη εφόσον συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό.
Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες του άνδρα ο οποίος και αναζητείται.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: