ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη:O γαμπρός κακοποιούσε την πεθερά του και ”Ξεκοκκάλιζε” την περιουσία της!

O γαμπρός ”μυρίστηκε” χρήμα και παντρεύτηκε τη διανοητικά καθυστερημένη κόρη της.
Τότε άρχισε το μαρτύριο της πεθεράς!!!
Από τα πλούτη, στο πτωχοκομείο ζει σήμερα ηλικιωμένη από το Σκαλάνι, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα στυγνής οικονομικής εκμετάλλευσης αλλά και κακοποίησης από τον γαμπρό της – το σύζυγο της κόρης της – η οποία αντιμετωπίζει διανοητικό πρόβλημα.

Είναι ενδεικτικό ότι υπό καθεστώς τρομακτικών απειλών, ο γαμπρός κατάφερε να πουλήσει 32 ακίνητα -πολλά ήταν «φιλέτα»- σε Ηράκλειο και Λασίθι, αποκομίζοντας για λογαριασμό του εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρεται.
Ο άνδρας κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου για την κατηγορία της εκβίασης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών χωρίς αναστολή.
Η τεράστια περιουσία που διέθετε η οικογένεια – σπίτια, οικόπεδα και αγροκτήματα σε Καλλιθέα, Σκαλάνι και Λασίθι – ήταν το «λαχείο» που κυνήγησε ο 57χρονος, που όπως αναφέρθηκε μυρίστηκε «ζεστό» χρήμα και θέλησε να νυμφευθεί την κόρη της οικογένειας, την οποία γνώρισε στην Αγία Μαρίνα της Βόννης.
Αν και οι γονείς είχαν αντίρρηση γι’ αυτόν το γάμο, διαισθανόμενοι προφανώς την σκοπιμότητα από την πλευρά του μέλλοντα γαμπρού τους, η κόρη επέμεινε και έκτοτε άρχισε το μαρτύριο τους, όπως περιγράφεται και στο παραπεμπτικό βούλευμα.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, υπό καθεστώς τρομακτικών απειλών και κακοποιήσεων, ο 57χρονος κατάφερε να «ξεκοκκαλίσει» όλη την περιουσία της πεθεράς του, την οποία στο τέλος ανάγκαζε ακόμα και σε επαιτεία προκειμένου να του φέρνει χρήματα στο σπίτι.
Στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο «γαμπρός» ανάγκαζε την ηλικιωμένη να κοιμάται στον ίδιο χώρο με τα σκυλιά του. Μάνα και κόρη τις τρομοκρατούσε διαρκώς. Τους έλεγε ότι είναι φονιάς και ότι δε φοβάται να πάει φυλακή, τις απειλούσε ότι «θα τις κρεμάσει ανάποδα με το καλώδιο στην ταράτσα ή ότι θα τις δέσει στα κάγκελα και θα ανοιγοκλείνει τα πόδια τους μέχρι να τις διαμελίσει».
ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: