ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι προημιτελικοί Κυπέλλου και τα OTE TV Sport

Οι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και της Football League κυριαρχούν στο πρόγραμμα των ΟΤΕ TV Sport τις αμέσως επόμενες μέρες.
Η ενημέρωση απ’ τον ΟΤΕ: «Φαβορί και αουτσάιντερ διεκδικούν, την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σε αγώνες knock-out, μόνο στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ!

Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, η προημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης, χωρίζεται σε δυο μέρη.
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά», φιλοξενεί στην Τούμπα τον φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης Ατρόμητο, με τις δύο αναμετρήσεις να μεταδίδονται και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE Sport HD.
Η φάση των «8» ολοκληρώνεται την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, με τις αναμετρήσεις, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα.
Tο τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών της OTE TV, εστιάζει στις μεταδόσεις των 4 αγώνων των προημιτελικών στον «θεσμό των εκπλήξεων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην 13η αγωνιστική της Football League, καθώς θα μεταδοθούν ζωντανά τα ντέρμπι Πιερικός-Καλλιθέα και Πανθρακικός-Λάρισα.
Στην σπουδαία αγωνιστική ημέρα Κυπέλλου Ελλάδας και Football League, όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν με pre και post game εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα και όλο το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα Κυπέλλου Ελλάδας, Football League, στις αθλητικές συχνότητες της OTE TV:
Τετάρτη 25 Ιανουαρίου
15.00 Πιερικός-Καλλιθέα OTE sport2
17.00 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος OTE sport1/OTE SportHD
18.00 Πανθρακικός-Λάρισα OTE sport2
20.00 Ολυμπιακός-Πανιώνιος OTE sport1/OTE SportHD
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου
16.00 ΟΦΗ-Πανσερραϊκός OTE sport1
19.00 Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα ΟΤΕ sport1»
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: