ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-0 (video)

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, ενώ οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ουσιαστικούς κινδύνους στα καρέ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τη φάση στο 36`. Ο Κώτσιος μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά ο Veron σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή πριν αυτή περάσει τα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του β` μέρους οι ποδοσφαιριστές του Αναστόπουλου ήταν καταιγιστικοί, αλλά πότε ο Fegrouche και πότε η αστοχία τους διατηρούσε το μηδέν. Μετά το 60` ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς οι Κρητικοί οπισθοχώρησαν, δείχνοντας ότι ο βαθμός της ισοπαλίας τους ικανοποιεί. Ο ΠΑΣ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Carroll, αλλά στο 90` όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Ο Τζάνης σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ και το 0-0 παρέμεινε.
Συνθέσεις
ΠΑΣ: Fegrouche, Πατσατζόγλου, Bouzid, Κώτσιος, Vanderson, Vila, Becerra, Σκούφαλης (65` Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Bakayoko (76` Zairi)
ΟΦΗ: Carroll, Veron, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Bulut, Μάντζιος, Kalajdzic (87` Bodor), Γεωργίου, Μπούρμπος, Sisic (90` Vando), Jordi Lopez (65` Παπουλής)
Δείτε το video με τα highlights από το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: