ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Super League: Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0 (video)

Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι για την 16η αγωνιστική στη Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στο φινάλε τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο «δικέφαλος» πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο.
Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Boloni δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Viviani, με την καλύτερη στιγμή να σημειώνεται στο 38` όταν ο Αθανασιάδης με προβολή μετά το γύρισμα του Lino έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μεγάλη φάση απουσίαζε έως το 72` όταν ο Βλαχοδήμος έβγαλέ σε θέση βολής τον Marcelinho, αλλά ο Βραζιλιάνος δε σημάδεψε σωστά. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην αντεπίθεση, με το σουτ του να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ. Στο 83` ο Έλληνας επιθετικός έγινε και πάλι απειλητικός, αλλά η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε εκ νέου σε κόρνερ, στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης αστόχησε σε κεφαλιά από πολύ καλή θέση, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει έως το τέλος του αγώνα.
Συνθέσεις
Ξάνθη: Viviani, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Edimar, Marcelinho, Βασιλακάκης (75` Darbion), Poy, Dani, Μάνταλος (66` Βλαχοδήμος), Markovski (89` Καζάκης)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Sznaucner, Lino, Μαλεζάς, Cirillo, Garcia, Lazar, Ivic (63` Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89` Robert), Αθανασιάδης.
Δείτε σε video τα highlights από το Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: